Menu 't Hoveke

MENU ’t HOVEKE
(t.e.m. 20/04)

GEROOKTE FOREL & SERRANO
kiwi – granaatappel – mierikswortel
of
OESTERS
6 Zeeuwse creuses
(suppl. € 8)

SPINAZIESOEP
of
ZEEBAARS
spinazie – groene asperge – kroepoek
(suppl. € 15)

LAMSKROON*
romanesco – pomme dauphinois – salse verde

CHOCOLADE – MANGO & COCOS
of
ASSORTIMENT KAAS
(suppl. € 8)

geserveerd per tafel

45,00 pp
wijnarrangement tot en met het hoofdgerecht: € 15,00 pp
*kan vervangen worden door Duroc d’Olives

 

MENU ’t HOVEKE
(21/04 – 25/05)

TATAKI VAN RUND
sesam – wortel – teriyaki
of
FOIE & RUND
schilfers van terrine en gebakken – wortel – gekonfijte ui
(suppl. € 8)

KERVELSOEP
of
ASPERGES & KABELAUW
kervel – crumble van broodkruim – crème
(suppl. € 15)

MECHELSE KOEKOEK
groene asperge – kastanjechampignon – chorizo – selder

MILLEFEUILLE VAN AARDBEI
of
ASSORTIMENT KAAS
(suppl. € 8)

Prijs: € 45 pp
Wijnarrangement: € 15 pp

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten