Menu 't Hoveke

Menu ’t Hoveke

t.e.m. 22/03

GEROOKTE FOREL
rode biet – chioggiabiet – grany smith
of
GEROOKTE FOREL & FOIE
rode biet – chioggiabiet – grany smith
(suppl. € 8)
Pago Casa Gran “Casa Benasal” 2017 – Gewurztraminer & Moscatel – Valencia – Spanje

CAPPUCCINO VAN GELE PAPRIKA
of
SINT-JACOBSVRUCHTEN
knolselder – beukenzwam – gerookte ham
(suppl. € 15)
Petit Berger 2017 – Chardonnay & Viognier – Languedoc – Frankrijk

KALFSLENDE EN -ZWEZERIK
aardpeer – dauphine aardappel – kalfsjus met sherry
Les Rochettes 2016 – Merlot & Grenache – Languedoc – Frankrijk

FRAMBOOS & KRIEKBIER
panna cotta – granité – rode vruchten
of
Assortiment kaas
(suppl. € 8)

geserveerd per tafel
Menu € 46,00 pp (zonder supplementen)
Wijnarrangement (t.e.m. het hoofdgerecht) € 16,50 pp

dessertwijn
Oude Porto 10j (€ 7)
Oude Madeira 5j (€ 7)
Glas La Demoiselle de Laballe zoete witte wijn (€ 5)

 

Menu ’t Hoveke

23/03 – 26/04

BUIKSPEK
mangochutney – pinda – lente-ui
of
BUIKSPEK & GAMBA
mangochutney – pinda – lente-ui
(suppl. € 6)

PREI-SELDERSOEP
of
ASPERGES & KABELJAUW
velouté van asperge – mimosa – zeekraal
(suppl. € 15)

LAMSKROON
venkel – wortel – erwt – glacé van rode wijn

“APPELTAART”
witte chocolade – appelcompote – amandelcrumble – vanille
of
Assortiment kaas
(suppl. € 8)

€ 46 pp (menu zonder supplementen)
Wijnarrangement: € 16 (t.e.m. het hoofdgerecht)
* kan vervangen worden door kalfsvlees

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten