Menu 't Hoveke

MENU ‘t HOVEKE

t.e.m. 12/10

GELAKTE KIP & SCAMPI
mango – rode ui – curry
of
GELAKTE KIP, SCAMPI & FOIE
mango – rode ui – curry
(suppl. € 8)

RUCOLASOEP
of
ZEEDUIVEL
bacon – selder – rucola – mossel
(suppl. € 15)

KALFSLENDE
jonge prei – brioche – tuinboon

MELOEN & WITTE CHOCOLADE
of
ASSORTIMENT KAAS
(suppl. € 8)

 

MENU ‘t HOVEKE

13/10 – 16/11

KROKETJE VAN WITLOOF EN SERRANO
waterkers – veenbes
of
OESTERS
6 Zeeuwse creuses
(suppl. € 8)

BUTTERNUTSOEP
of
SINT-JACOBSVRUCHT
geroosterde pompoencrème – zeekraal – citroen
(suppl. € 15)

PATRIJS
Parijse champignon – bloemkool – truffeljus – pomme noisette

MANDARIJN
panna cotta – sorbet
of
ASSORTIMENT KAAS
(suppl. € 8)

geserveerd per tafel
€ 45,00 pp

wijnarrangement t.e.m.  het hoofdgerecht: € 16,50 pp

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten