Menu 't Hoveke

Menu ’t Hoveke

t.e.m. 25/01

LOEMPIA VAN KRAB
tartare van krab – rammenas – grany smith – pompelmoes
of
OESTERS
6 Zeeuwse creuses
(suppl. € 8)
Tokaji – Furmint – Hangarije – 2017

AARDAPPEL-PREISOEP
of
RODE POON
bouillonaardappel – prei – kappertjes
(suppl. € 15)
Los Riscos – Chardonnay – Chili – 2016

PARELHOEN UIT ANJOU
knolselder – demi glacé met peperkoek – sali-polentakroket
Big Red Beast – Alicante Bouschet – Pays d’Oc – 2017

WIT FRUIT
tartaar van wit fruit – crème anglaise – limoen – lychee
of
ASSORTIMENT KAAS
(suppl. € 8)

geserveerd per tafel
Menu € 46,00 pp (zonder supplementen)
wijnarrangement (t.e.m. het hoofdgerecht) € 16,50 pp

dessertwijn
Oude Porto 10j (€ 7)
Oude Madeira 5j (€ 7)
Glas La Demoiselle de Laballe zoete witte wijn (€ 5)

 

Menu ’t Hoveke

26/01 – 22/02

TARTAAR VAN KALF
komkommer – aardpeer – zure room
of
TARTAAR VAN KALF  & KREEFT
komkommer – aardpeer – zure room
(suppl. € 8)

PASTINAAKSOEP
of
SKREI
kruidenkorst – pastinaak – waterkers
(suppl. € 15)

BRASVAR VARKENSFILET
schorseneer – boerenkool – charlotte aardapel – crème van wortel en schorseneer

FLENSJE & NUTELLA
mascarpone – hazelnootcrumble – nutella-ijs
of
ASSORTIMENT KAAS
(suppl. € 8)

geserveerd per tafel
Menu € 46,00 pp (zonder supplementen)
wijnarrangement (t.e.m. het hoofdgerecht) € 16,50 pp

 

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten