Menu 't Hoveke

Menu ’t Hoveke
t.e.m. 13/02

Zalm ‘Gravad Lax’
wakame – basilicum – hangop – granny smith
of
Oesters
6 zeeuwse creuses
(suppl. € 8)

Rundsbouillon
bieslook – beukenzwam
of
Zeebaars
saffraancrème – grijze garnaal – zeekraal
(suppl. € 15)

Kalfslende
pomme dauphine – schorseneer – chatenay wortelen

Chocolade & pistache
Bretoense crumble – ganache – pistacheijs
of
Assortiment kaas
(suppl. € 8)

€ 46 pp (menu zonder supplementen)
Wijnarrangement: € 16,5 (t.e.m. het hoofdgerecht)

 

 

Menu ’t Hoveke
13/02 – 21/03

Carpaccio van Rund & krab
soya – radijs – avocado
of
Carpaccio van Rund, krab & kreeft
soya – radijs – avocado
(suppl. € 8)

Kruidensoep
venkel – peterselie
of
Skrei
brandade – zoete aardappel – venkel – kruidenpesto
(suppl. € 15)

Mechelse Koekoek
pastinaak – sesam – miso – rode kool

Chocolade – framboos – vanille
frambozenespuma – chocoladecrème – vanille-ijs – koekjes
of
Assortiment kaas
(suppl. € 8)

€ 46 pp (menu zonder supplementen)
Wijnarrangement: € 16,5 (t.e.m. het hoofdgerecht)

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten