Menu 't Hoveke

Menu ’t Hoveke

23/03 – 26/04

BUIKSPEK
mangochutney – pinda – lente-ui
of
BUIKSPEK & GAMBA
mangochutney – pinda – lente-ui
(suppl. € 6)

PREI-SELDERSOEP
of
ASPERGES & KABELJAUW
velouté van asperge – mimosa – zeekraal
(suppl. € 15)

LAMSKROON
venkel – wortel – erwt – glacé van rode wijn

“APPELTAART”
witte chocolade – appelcompote – amandelcrumble – vanille
of
Assortiment kaas
(suppl. € 8)

€ 46 pp (menu zonder supplementen)
Wijnarrangement: € 16 (t.e.m. het hoofdgerecht)
* kan vervangen worden door kalfsvlees

 

Menu ’t Hoveke
27/04 – 31/05

ZALM & BLOEMKOOL
dille – komkommer – crumble van spek
of
ZALM, BLOEMKOOL & KREEFT
dille – komkommer – crumble van spek
(suppl. € 8)

COURGETTESOEP
feta & amandelschilfers
of
ASPERGES
chorizo – peterselie – fêta
(suppl. € 15)

DUROC D’OLIVES
cajuin – gratin van knolselder – broccolini

AARDBEI & BASILICUM
mascarponemousse – sablé – ijs
of
Assortiment kaas
(suppl. € 8)

€ 46 pp (menu zonder supplementen)
Wijnarrangement: € 16 (t.e.m. het hoofdgerecht)

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten