Menu 't Hoveke

MENU ‘t HOVEKE

TARTAAR VAN KALF
yoghurt – balsamicokaramel – oesterzwam – mosterdcress
of
TARTAAR VAN KALF & FOIE
yoghurt – balsamicokaramel – oesterzwam – mosterdcress
(suppl. € 8)

VENKELSOEP
of
PLADIJS
lamsoor – couscous – zeekraal
(suppl. € 15)

MOELLEUX VAN VARKENSHAASJE
courgette – sjalot – rode paprika

BEERVELDSE AARDBEI
roomijs – zwarte peper – vanille – granité
of
ASSORTIMENT KAAS
(suppl. € 8)

geserveerd per tafel
€ 45,00 pp

wijnarrangement t.e.m.  het hoofdgerecht: € 15,00 pp
Élevé – Pinot Noir – hogere altitude Languedoc  – 2016
Carac’Terre – Chardonnay & Viogner – Pays d’Oc – 2017
El Lagar de la Aldea – Tempranillo & Grenache – Navarra, Spanje – 2015

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten